Ouders die uit elkaar gaan hebben meestal de beste intenties en het belang van hun kind als topprioriteit. Dat is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan.
Voorkom dat je mislukte relatie verandert in een vechtscheiding.  Kies voor een succesvolle scheiding die 100% in het belang is van je kind.

Mijn nieuwe boek ‘Het geheim van een Succesvolle Scheiding… in het belang van je kind!‘ is speciaal voor ouders geschreven en is 100% in het belang van het kind.

In dit boek krijg je van mij de geheime formule van een succesvolle scheiding die 100% in het belang van je kind is. Met een groot aantal ervaringsverhalen laat ik je zien:

  • Hoe jij je negatieve emoties over de scheiding kunt veranderen.
  • Hoe jij ervoor zorgt dat de communicatie met de andere ouder moeiteloos verloopt.
  • Hoe je een conflictsituatie verandert in een compromis.
  • Hoe jij je kind de beste begeleiding geeft zodat het geen last heeft van de scheiding.
  • Hoe je samen met de andere ouder in harmonie apart blijft opvoeden.
  • Hoe je weer gelukkig wordt met een nieuwe partner.

Dankjewel Wanda voor het schrijven van dit boek “In het belang van je kind…”

Dankjewel dat je zo mooi uiteengezet hebt wat de grote uitdagingen zijn voor ouders die gaan scheiden of in conflicten blijven en daar verandering in willen brengen.

Dankjewel voor het aandragen van oplossingen zodat kinderen zo min mogelijk last hebben van de scheiding van hun ouders; ouders leren hoe zij, ook na een breuk, met elkaar verder kunnen als ouders. Verbonden kunnen blijven. Alleen dan los van elkaar.

Er kan veel leed voorkomen worden als we het belang van kinderen echt centraal gaan stellen. Natuurlijk wil jij dat jullie kind zo min mogelijk last heeft van jullie scheiding. Net als Wanda heb ik er ook alle vertrouwen in dat je dit kan.

Marsha Pinedo,
Oprichter Stichting Villa Pinedo

Wat zou het voor je betekenen als je tijdens en na je scheiding samen met de andere ouder je kind in harmonie kunt opvoeden?

 

Dat jij ook weer gelukkig wordt?

 

En dat je kind later zegt: ‘dat heb je echt goed gedaan!’

 

Zou dat niet geweldig zijn?

Wanda kwam op mijn pad nadat ik googelde voor advies omdat ik me voor de zoveelste keer liet triggeren door mijn ex in onze – niet altijd even effectieve – communicatie. En waar ik dan weer dagen last van had. Ik was op zoek naar een methode om dat te voorkomen, naar inzichten waar ikzelf (nog meer) invloed op had en waarbij ik meer rust zou krijgen in de communicatie met hem, zodat we onze dochter nog meer centraal konden stellen. Ik heb het boek in 1 dag uitgelezen. Super fijn om zoveel (h)erkenning te vinden bij dergelijke emoties en ook om aan de hand van voorbeelden en haar eigen verhaal tools en tips te vinden die ik direct kon toepassen. Sindsdien gaat de communicatie veel soepeler. Het heeft me geleerd om mijn eigen emoties beter een plek te geven en ook om meer ‘in zijn taal’ te leren communiceren, wat veel effectiever is. En vanuit een respectvolle basis naar elkaar als ouders.

Mijn moeder heeft het boek ook gelezen nadat ik het uit had, die had gewild dat het 15 jaar eerder op haar weg was gekomen, want dat had een vechtscheiding met mijn vader kunnen voorkomen. Ik ben Wanda enorm dankbaar voor haar boek en persoonlijke benadering en ik kan iedereen die uit elkaar gaat met een kind aanraden om het te lezen.

Wil jij alvast het boek bestellen zodat het binnen 3 dagen op je deurmat ligt?

Bestel dan nu!

Kosten: € 19,95 + € 3,90 verzendkosten 
ISBN: 9789463282475

“Dat wat je aandacht geeft dat groeit!” Een zinsnede die meerdere malen terugkomt in het boek.

De boodschap die ik daaromtrent tenslotte nog zou willen meegeven:

“Gun jezelf als ouder om het sociaal emotionele aspect van het scheidingsproces aandacht te geven. Zodat jij als mens kunt groeien. Zodat jij je ouderrol kunt blijven omarmen en de ex-partner dynamiek, waarin pijn en woede kan overheersen, deze ouderrol niet hoeft te overschaduwen.

Dit zodat vooral de kinderen de aandacht kan worden gegeven, samen door jullie als ouders, en vooral zij kunnen groeien en bloeien.”

Marieke Lips,
Marieke is jurist Familie- & Jeugdrecht van huis uit, zij is ontwikkelaar van de rol van de Kindbehartiger, opgeleid tot bijzondere curator, gespecialiseerd in systemisch werk, CRKBO docent en heeft tools ontwikkeld voor de gespreksvoering met kinderen, zoals de ‘recht uit mijn hart’ gesprekskaarten en het boekje ‘de kleine kolibrie laat zijn hart spreken’.

  • Nog meer boeken van Wanda

Dit boek wil ouders inspireren om anders te kijken naar het ouderschap. Het is een handreiking om bewust en met hart en ziel je kind te begeleiden. In bezield ouderschap werk je samen met je kind om het beste in hem naar voren te halen en om hem zijn talenten te laten ontwikkelen.

Op een praktische wijze worden de belangrijkste ontwikkelingen van baby tot schoolgaand kind beschreven. Omdat ook de ziel van je kind zich ontwikkelt, wordt bij iedere fase helder uitgelegd wat er op zielsniveau gebeurt en hoe je als ouder hierop kunt inspelen. Zo geef je vorm aan dit moderne, bezielde ouderschap. De verhalen uit de praktijk laten zien hoe we kunnen omgaan met de dilemma’s van onze kinderen.
Door bezield ouderschap leren we onze kinderen beter te begrijpen en ons af te stemmen op wie ze werkelijk zijn en op wat ze nodig hebben. Bovendien kun je ook jezelf als ouder beter leren kennen door gebruik te maken van deze inzichten.
Geniet van het ouderschap.

(Voor)leesboekje in ik-vorm met cartoonachtige zwart-witillustraties en een grote letter.
De auteur is kindermedium en kindercoach. Ze schreef een toegankelijk en ontroerend boekje over de dood en hierna en het waarnemen van overledenen. Zeer geschikt voor met name gevoelige kinderen en hun ouders. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 8 jaar. Bibion -M.Vliex
Daan is een gewone jongen van zeven die soms ongewone ervaringen heeft. Opa woont bij Daan in de straat. Oma is al een tijdje dood, maar opa praat nog steeds met haar. Dan wordt opa ziek. De mama van Daan vertelt dit niet aan hem, maar Daan ziet dit ‘ achter zijn ogen’ . Mama wordt boos als Daan vertelt dat hij opa zo kan zien. Opa word steeds zieker en vertelt Daan dat ze elkaar nog steeds kunnen blijven zien als opa dood is, net zoals opa ook oma nog kan zien. Dan gaat opa dood. Als Daan gaat slapen ziet hij een lichtje in zijn kamer. Dit lichtje is opa. Opa legt aan Daan uit dat dood gaan hetzelfde betekent als naar huis gaan; het thuis waar je gewoond hebt, voordat je geboren werd. Samen met opa helpt Daan ook mama om contact te maken met opa.

Kosten: € 21,95 + verzendkosten 
ISBN: 9789460350593
Kosten: € 12,95 + verzendkosten 
ISBN: 9789075362961